Vakkundig onderhoud?!

Discussie en vraagbaak over Thesis
Raymond

Monteur gezocht

Unread post by Raymond »

Wegens slechte ervaringen met mijn huidige dealer ben ik op zoek naar een monteur die mijn Thesis kan onderhouden. Indien mogelijk in de regio Z- of M-Limburg, of het grensgebied Belgie en Duitsland.
Patrick

Re: Monteur gezocht

Unread post by Patrick »

Hallo,

Herkenbaar probleem!

Ik heb zelf ondermeer een Thema 3.0 V6. Sinds een jaar in onderhoud bij Garage Stevens in Geleen, specialist in Italiaanse mobielen. Zou kunnen dat de Thesis te nieuw voor hem is, maar probeer het eens. De beste man heeft tenminste verstand van zaken, iets dat de meeste dealers nogal ontberen! Ik ben er tevreden over.

Groeten,
Patrick
hama153

Vakkundig onderhoud?!

Unread post by hama153 »

Ik heb onlangs een jong gebruikte Thesis gekocht en ben voor het uitlezen van een storing bij een Fiat dealer geweest. Aangezien men daar bijna 30min bezig waren met het zoeken naar de diagnose stekker, ben ik op zoek naar een 'Thesis-garage'.
Kan iemand mij adviseren waar ik het beste mijn Thesis in onderhoud kan brengen? Een garage met verstand van deze auto. Bij voorkeur in ten zuidoosten van de lijn Breda-Den Bosch-Doetinchem. (Andere lokaties zijn ook welkom). Alvast bedankt!
B. Coes

Re: Vakkundig onderhoud?!

Unread post by B. Coes »

Wil je echt een goede vakman, dan moet je nar Henk van Herk gaan in Vessem (NB). Misschien wat verder van huis, maar het resultaat is er na. Woon zelf in Friesland, maar heb ook mijn Lancia bij henk in inderhoud.
hama153

Re: Vakkundig onderhoud?!

Unread post by hama153 »

Bedankt voor de informatie. Ik zal zeker eens contact daar opnemen. (Voor mij slechts 50min. rijden!) Heeft u zelf ook een Thesis daar in onderhoud?
B.Coes

Re: Vakkundig onderhoud?!

Unread post by B.Coes »

Nee dat niet, maar een Musa 1.9 jtd platino. Henk is echter een pure Lancia vakman, dus hij weet waarover hij praat.
Bob Mesman

Re: Vakkundig onderhoud?!

Unread post by Bob Mesman »

Mag ik vragen welke Fiat dealer dit was? Dan loopt niemand de kans daar per ongeluk te komen...
Joop

Re: Vakkundig onderhoud?!

Unread post by Joop »

En probeer Wouters in Tilburg eens, zij hebben ook meerdere Thesissen in onderhoud.

Gr, Joop
hama153

Re: Vakkundig onderhoud?!

Unread post by hama153 »

Allemaal hartelijk dank voor jullie tips! Ik heb uiteindelijk besloten naar Zuid Limburg af te reizen (Lancia Coumans). Daar hebben ze wel vaker Thesis-en in onderhoud en ondanks de factuur hoog is opgelopen ben ik wel overtuigd van de kennis mbt de Thesis. Al met al een fijne ervaring.
Nu hopelijk lekker lang genieten zonder onderhoud!
Harm Martens

Re: Monteur gezocht

Unread post by Harm Martens »

Ik heb m'n Thesis 2.4jtd uiteindelijk in onderhoud bij Coumans in Geleen. (Voor mij toch zeker één uur rijden!) Ben daar tevreden over. Vraag daar maar naar Rob. Hij weet veel over Thesis!
Succes ermee!
Post Reply

Return to “NL35 Thesis”